January 10, 2013 @ 3:57 PM + comments
Perihal Hashtag.

Salam good readers.

Hashtag. Banyak orang yang addict dengan simbol #. Setahu aku la kan orang kebanyakan macam aku ni panggil hash, orang music panggil sharp, kalau mamat minah instagram panggil hashtag. Okay, apa yang funny ialah, bila kita susun semua hashtag tu boleh jadi satu complete essay. Contoh funny:

1) gambar hold duit. Caption nya selalu dia bubuh

#millionaire #money #rich #dreamcometrue #akukayanakmampus #haveafuckingbagofmoney #herbalife #malaysian #handsome #businessman #kimak

or

2) gambar pakai spek di waktu sunset.

#nofilter #photooftheday #sunset #malibu #boobs #nature #sky #sunglass #mahaltahutak #bercutidenganpakwe #abahhang

But then, tak salah pun. Ikut suka kau lah. Tapi sumpah funny. Umpama perempuan fat pakai legging. Tak salah tapi funny. Lagi satu, sekarang semua dengan status "bagus sangat minum air ni tak payah diet dan bersenam untuk kurus pun, nak tahu rahsia saya?

Oh man, give me a break :l





Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira