June 10, 2012 @ 4:28 PM + comments
Told You Something.

Pernah pergi Putrajaya atau Cyberjaya? Dekat Cheras pun ada Taman Suria Jaya. Di Kulai pun ada Kulai Jaya. Even dekat rumah aku Selayang pun ada Selayang Jaya. Tapi aku tak faham, siapa punya kerja buat kawasan perumahan dalam twitter and bagi nama Twitterjaya. Lepas tu claim sebagai 'abang-abang' 'kakak-kakak' kawasan Twitterjaya tu. Aku belajar lah ekonomi. Aku tau lah harga property sekarang dah naik. Tak perlu desperate macam tu sekali. I mean bukan desperate. Obsesi. Braggers brag. Aku faham itu dah meang habit sesetengah orang. Tapi brag la pasal benda yang berbaloi. Tolong lah grow up. Besarkan otak. Tu sebab orang cakap, berkata benda baik, atau berfaedah, atau shut your fucking ass mouth. Itu pun kalau tak nak makan kaki.

Regards. 
Aku

Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira