February 17, 2012 @ 3:00 AM + comments
Breakfast Genting Sempah #Part 3

Let's just finish the final part of the gathering atau lebih manja dipanggil TT (Teh Tarik). Mesti la ada jugak nak tau kan nama kereta ni. Okay even taknak tahu pun aku nak cakap jugak. By the way, lupa nak cakap yang perempuan pun ada join okay. Tak gentar. Salute you. Jom view kereta-kereta yang terpilih. Enjoy reading and watching :)

Toyota KE35 Hardtop
Toyota Cressida
Toyota DX BlackBelt
Toyota Celica (Ini milik Sara Putrajaya)

Toyota DX Blackbelt
Datsun
Toyota DX- Abdul Azim

Toyota Starlet (Kambeng)
Datsun 1200 Coupe

Thanks for watching. Siapa yang minat boleh contact terus Encik Abdul Azim ni untuk keterangan lebih lanjut. Tq guys. Take care. Xoxo :p



Labels: , ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira