October 17, 2011 @ 9:53 PM + comments
Merah Menyala Semangat Waja.

okay guys. salam satu malaysia. just a quick update. (asal update je cakap quick) mesti bosan kan. Kali ni rare punya sebab ada lah birthday sorang budak gemuk ni. Actually 10th lagi tapi tak sempat nak update. Ni ha dia. Si gemuk bulat boroiii. 

On 10th October 2011,
The name was given Rabiatul Adawiyah Yacob. 22 tahun (zweiundzwanzig). Rumah betul dia kelantan. Dia tak available dah sebab ada cik abang ni punya. Ceria and happy go lucky. Selesa bergaul dan ramah tamah. Jom tengok gambar. 

Happy Birthday Beah!! May all your wish come true. Friends forever. Muacks.




Begin with aksi sopan.

Mira dari kiri paling hujung terus depan sekali.



Ha kau. macam ni last sekali. Tengok si Fasya tu. Menda tah dia buat.


Ready!!!!

Meawwwww.

Jahat betul beratur ikut ketinggian. Terima kasih tak terasa pun.

Over nya minah dua ekor ni.




Housematessss.


Ehem ehem. Ni lah Cik Abang dia. Ahmad Subaih.


Semua gambar diatas kredit to Ahmad Subaih, Lumix, Sony Cybershot, Canon DSLR and Icity. Thank you for the joy that you guys brought to me. May we will stick together and hapily ever after. Muacks.

p/s: rugi abdul tak ada. kalau tak lagi menggila la aku.

Labels: , ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira