October 30, 2011 @ 11:07 AM + comments
Art of The Title #Part 2

Hello semua. 

Satu hari aku akan musnahkan cubicle ni dan jalankan hidup dengan segembira yang boleh. Tunggu sikit saja lagi aku akan jalankan rancangan aku.Malas buat kerja yang tak rasa value. Atau feedback. Stress bagai nak rak. Rak buku. F to the u to the c to the k. Ambik kau. Memang dalam dunia ni macam ni eh. Grrr.. Malas nak layan.

Jom layan ni jap. Dah lama aku hold.


IheartAbdulAzimAyob

Fasya Lando on my left side

We were having so much fun.


Kolam budak budak pun jadi weh

Night at here

Faron's birthdaycuppycute

Dalam gambar memang cun cuba makan, macam *$5%@

Sya, ko jangan nak bajet paparazi take foto kau k.

Hmm. Kalau boleh nak masuk dalam kamera si gemuk baju hijau gelap ni.

Si Faron yang baru sudah cucuk

<3


end.

P/s: Next destination is not a final destination. So. Bye take care. 






Labels: , ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira