September 30, 2011 @ 12:28 PM + comments
Sentap.

Hai.

Betul ke rakyat Malaysia ni 50% tak reti berbahasa Inggeris. Betul ke? Dari mana sumber tu tak penting. Tapi tak salah jugak nak pandai bahasa lain kan. Tapi yang aku tak tahan bila ada orang sentap sehingga maki maki si negro dengan berbahasa inggeris tahap longkang yang basic grammarnya pun salah. Damn. Nampak bodoh sangat. Diam diam sudah.

Sentap lagi bile dalam paper kosmo ada cerita (bila aku tak ingat) yang budak budak emo sekarang makan darah. Betul ke? Come on lah wartawan. Sedap sangat ke darah berbanding sirap limau atau sirap soda atau bandung. Semuanya merah jugak. Tak nak air tu F&N Mirinda Strawberry pun ada. Banyak lagi orang meniaga air air kat luar. Kedai mamak bawah MCPA Hall pun jual meggie goreng dengan sirap limau. So?

Entah entah dorang ni tengok darah pun menangis. Ni nak minum darah pulak macam tak logik je. Lepas tu dulu dulu ada orang cerita pasal pergi gig black metal bawak kambing hitam. Mana pulak nak tambat kambing hitam tu time time tengah gig. Orang jaga tiket pun tak bagi bawa kucing atau hamster, apatah lagi kambing. Tanya lah Abdul Azim kalau tak percaya.

Bosan. Padahal tengah sentap pasal benda lain.
Ok bye.




Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira