September 12, 2011 @ 12:43 PM + comments
Dugaan Monday.

Dah back to school so tak banyak yang menarik melainkan si buah jantung hati lebih dekat di hati. Aha. So pagi tadi aku bangun tak awal sangat. Mandi siap siap dan bila dah siap ajak kawan kawan konvoi pergi jogging. Best jugak jogging pagi pagi buta ni. Mungkin tu yang aku akan cakap jap lagi masa start keluar dari rumah. TAPI. Mendung tak berarak kelabu. Berarak colour kuning mungkin. Baru je nak ambik step seterusnya bukak pintu tiba tiba aku dapat rasa pintu ketat gila. Ah sudah. 

Try dan cuba dan lagi dan lagi tak dapat bukak. Kawan kawan konvoi dah tunggu nak jog ni. Apa punya pintu memang spoil mood aku pagi pagi. Tapi. Aku pelik jugak sebab semalam okay je. Kesian Mimi Mira dan Fasya aku kejut pagi pagi sebab cuak pintu tak boleh bukak. Last choice memang cungkil je guna pisau. Dengan ini aku merasmikan konvoi. Lama jugak dalam 15minit tunggu nak konvoi. Sudah la first time nak konvoi jog. Jadi macam ni pulak. Ibarat sudah jatuh, terhantuk pula.

Akhirnya dapat jugak jog pagi pagi sementara motor tak ada ni. Nanti motor dah ada tak boleh konvoi jog lagi. Betul jugak kata Mimi kenapa jejantas tu tak buat je sampai FSPU. Statement membunuh.

p/s: Jadual macam hape. Kejap itu kejap ini. Nak makan nasi lauk ikan kembung. Okbai,

Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira