August 14, 2011 @ 1:01 PM + comments
Warna-warna Tahi.

Hai. Apa khabar di Ramadhan 14. Harap semua sihat sejahtera. Jangan tinggal puasa. Untuk yang perempuan ada excuse. Ehe. Alright, now it's my pleasure to write something regarding the title entry.
 
Tahi.Label sesutau yang teruk, stupid, kotor, jijik dan najis. As result, that's the beginning of human life. Siapa kata orang berjaya hidupnya flying colours. Cakap? Tanyalah Dr. Rozmey yang Jusmate dah kaya raya tu. Dia pun mesti kata punya, "dulu daya susah, hidup mengemis, bergantung pada orang, makan gaji, bla, bla, bla.."
 
Setiap warna warni kemanisan suatu kejayaan seseorang bermula dengan warna tahi. Tak percaya? Tak paham? Okay translate. Every colourful sweetness of someone's success will start with excrement colour. Excrement tu tahi la. Okay kalau tak percaya lagi cuba tengok sendiri dan tanya. Dulu aku bagus ke sekarang lagi bagus? Kalau jawapannya sekarang lagi bagus, itu maknanya warna dunia dulu anda adalah warna tahi. Semua manusia sama. Jangan bising lebih.
 
As we all know, warna tahi ada macam macam. Ada coklat pekat, ada coklat cair, ada hijau, ada kuning. Ada macam macam kan. Kalau sembelit lain la pulak colournya. Cirit pun. Dan lain lain lagi. So memang disgusting tapi tak payah nak disgust sangat sebab semua orang ada cuma warna je lain lain. Sebab tu aku cakap jangan bising lebih. Bullshit.

p/s: Kalau nak sopan, sopan sorang sorang ah.


Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira