August 23, 2011 @ 12:40 PM + comments
Two Things. Very Grateful.

Well, I've been walking along this week and I found something instead of nothing. (walking la sangat). Okay dalam minggu ni aku ada berada di atas dan di bawah. Which means macam rodalah konon konon nya. Up down. So down tu mesti lah cerita pasal sad sad things kan. It's a common kan. So aku akan cerita pasal down dulu. 

Tak tau kenapa tapi rasa nak cerita jugak. Okay well 21st August lepas aku dapat satu penyakit yang mengharuskan aku masuk hospital. Seriously aku betul betul tak sangka. Dah lah tak sahur tak hape memang aku tak puasa hari tu sebab kena makan segala ubat dan mak aku memang concern siap masak sup untuk orang yang tak puasa. And mak aku dengan baju kaften dia nya dah tak peduli pasal kecantikan dan dah macam supermak baju melayang layang. Muahaha. It's a lesson for me. Tadaaa.

IC yang tak tahan tu . Ahaha.



Tapi....

Instead of sedih sedih tak larat semua. Aku happy gila sebab parcel aku dah sampai pagi ni. Memang dah lama aku cari and baru sekarang jumpa. Special thanks to Victoria's Wave Fragrance. So nak tahu apa yang aku dapat. Check this out.



1 Bottle of Pear Glace' From Victoria's Secret. Memang berbaloi.

This is my first time bought a body mist via postage. Tapi memang best and happy. Thanks once again. Will buy more and more. Tapi. Ada banyak lagi benda nak update and cerita sebenarnya. To be continued..

Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira