August 29, 2011 @ 7:34 AM + comments
Salam Ramadhan Terakhir ='(

Hai.

Tajuk sedih kan. Hm.. Nak dekat dekat raya ni mesti semua sibuk busy berkemas kan. Same goes to me. Semalam aku baru je settle semua tempahan baju baju raya orang. Ceewah macam aku pulak yang jahit semua. Just tolong Mak Long aku untuk butik dia. Jangan pandang aku sebelah mata. Nampak sosial tapi tak sebenarnya malah pandai menjahit manik lagi you. Mengangkat bakul sendiri. So far persiapan raya tahun ni biasa je tak gah mana pun. Tapi kuih raya memang dah jadi adat tak pernah buat beli je tiap tiap tahun. Baju raya dua pasang setakat ni. Bercadang nak beli dan beli lagi kalau ada lelong dekat Jalan Tar malam ni. Tak payah ikut aku sebab akan menyebabkan jalan jem teruk. Heart attacked tahu!

Alhamdulillah semuanya dah kembali normal. Aku pun dah sihat macam biasa. 25th hari tu aku jumpa lecturer aku untuk dissertation yang memening kan kepala. Aku stress lah. Tapi overall semua okay under control. Thanks to my supervisor. Dalam kestressan aku ada someone yang buat aku happy. Ini dia. Jeng jeng jeng.







We were having so much fun together. Nampak tak? Shown in the picture kan. Tak sabar nak celebrate raya together jugak. Love you so much sincere from the bottom of my heart. Thanks sayang for being there whenever I needed. Nanti dapat upah. EHE. Muacks. 

Happy Eid Fitr to muslim all over the world.

Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira