August 18, 2011 @ 12:27 AM + comments
My Heart During Fasting Month

Life is too much sweet and happy care. Will face, or should stand up before climb up the difficulty. I know. It's only temporary and would rather go free, choppy nor hid in the shelter. Tapi semua orang ingat semua benda susah. Dan terus hilang confidence. Apa tu? Kenapa macam tu. Sometimes they rather die instead of grab the challenge. Sedarlah. We live in a lots of hopes. Kalau tak cuba mana nak tahu. Tak salah cuba nasib. Kan.

Bulan puasa yang mulia ni aku banyak belajar pasal appreciate sesuatu. Tak kisah lah ranjau berduri. Aha. Okay appreciation is a kind of enjoyment. Is a real enjoyment. Whatever whenever you learned to appreciate, you will reap happy and warmth. Aku dapat rasa sekarang. As I said before, appreciate will make your mood always sunny. Sumpah tak tipu. 

And ini sebabnya aku selalu appreciate. Appreciate the time we were always together. Appreciate the thought and enjoy seeing this.


8.8.2011 Buka Puasa #1

Selalu buat buat tidur bila aku tengah bebel.

Dalam beg dia segala mak nenek ada sampai Convo picture aku pun ada.

Mula la tu tak sabar nak makan.

Benda ni kurang enak actually pada pendapat akulah.



13.8.2011 Buka Puasa #2

Staring at him and dia boleh buat dek je.

Tengoklah tu. Grrrrr..

Be patient okay sayanggg

Hmm sedap jugakla.

Dah lama tak makan benda ni.



14.8.2011 Buka Puasa #3

Ehem

Lama tunggu nak buka ni.

 
Nasi sampai tiga pinggan wehh sumpah kenyang

Sodap.
Heartheartheart =)

p/s: Appreciate what you have just like me. Thanks for reading. I mean thanks for watching. Yela panjang sebab gambar. Awwww.

Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira