August 9, 2011 @ 7:19 AM + comments
Bila Last Korang Rasa Mual Dan Nak Muntah?

Ecececeh tajuk macam pregnant je. Aha.

Peeps. Lately sungguh serabut. Rasa kelam je. Jap nak tanya. Terlalu awal ke untuk shopping raya. Kenapa dua tiga hari rasa tak selesa. Rasa ada benda yang kena selesai segera sebelum raya. Kenapa aku sorang je rasa macam ni. Entah lah.

Perasan tak drama Melayu dekat TV selalu ulang benda yang sama. Dah naik muak aku tengok. Especially bila lelaki yang dah berkeluarga bekerja dekat syarikat dan ada pulak Secretary. Si secretary tu pulak selalu je duk goda lelaki tu. Dah macam tak laku sangat tak ada orang lain nak menggatal. Dah banyak sangat dah drama yang macam ni. Production TV dah tak ada idea sangat ke nak buat cerita. C'mon lah. Melayu kena maju. Bosan lah asyik tengok benda yang typical.

Best jugak bila dapat BE dari Nuffnang kan. Thanks to Nuffnang. Dah banyak sangat berjasa. Bagi duit sana sini. Eh jap. Best lagi puasa tiap tiap tahun nenek aku ada bersama dekat rumah ni, Tak lah dia sorang sorang puasa dekat rumah dia. Semalam pulak best jugak sebab buka dengan tersayang.  Thanks all. Semuanya best. UNTUNGLAHHH!



"I believe that everything happens for a reason. 
People change so that you can learn to let go, 
things go wrong so that you appreciate them when they're right, 
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, 
and sometimes good things fall apart so better things can fall together."


— Marilyn Monroe

Labels: , ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira