July 9, 2011 @ 1:00 PM + comments
Sophisticated.


This is my friend. The name is Shasha. Dia memang tak senonoh. Tengok la. Kasut dia hilang masa pergi sekolah. Tak tahu siapa curi. Blusher pakai sebelah pipi je. Kenapa tah dengan Shasha ni. Tapi dia seorang kawan yang baik. Sayang Shasha. Siapa nak kawan dengan dia boleh taip Shasha dekat facebook twitter dan sebagai nya. Terima kasih. 

Dua tiga hari ni I've done a few interracial. Barulah business satu Malaysia. Sekarang ni aku tengah clearkan wordrobe baju dan kasut yang dah tak pakai. Dress, t-shirt, kasut semua selamat tak tahu mana datang duit mereka ni sanggup bayar sampai 5 angka. Okay tipu.

Memang bosan. Hari ni tak boleh keluar mana mana. Kalau keluar mak aku cakap polis tangkap masuk dalam truck. Betul ke.

Ada orang selalu cakap 'fuck my life'. Siapa korang nak cakap macam tu. Hidup ni tuhan bagi pinjam. Biar susah atau masalah kucar kacir. Kemalangan, kesusahan, kesesakan kewangan, dan apa apa je lah. Tapi kita sedar tak. Banyak lagi nikmat Tuhan bagi kita tak tengok betul betul.

Nikmat bernafas, cukup anggota badan, menggaru di tempat yang gatal, hujan, panas, perasaan lega lepas 'membuang', nikmat tidur masa mengantuk, rasa sayang, nikmat duduk selepas lama berdiri. Well. Tak ramai yang sedar. Asyik dok merungut itu tak cukup, ini tak cukup. Itu tak kena, ini tak kena.

Tapi. Baru sikit je Tuhan bagi ujian dah mula melatah 'fuck my life'. Jangan nak bongkak sangat. Atau menunjuk segala harta benda yang kau ada. Pinjaman je. Ada paham.


Bye then.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira