July 4, 2011 @ 10:38 PM + comments
Random Sunday.

This is what happening during weekend yang mungkin agak kelam. Dah tak ada apa nak buat plan last minutes pergi mandi manda dekat UL, United London. Perghh. Dahsyat. Pergi balik sehari je. Tipu.

Pukul 4pm bersiap siap tak prepare makanan pun. Beli je goreng pisang panas. Dah sedap pun. Maaf jika meluat melihat gambar. Boleh tutup skrin anda sekarang.


Belakang sekali ni kakak aku

Perlu lah ade gambar kitewwwwww [ juih bibiewww (bibir)]

Yang baju hitam tu Abang Z

Seronok bhai. Air pun sejukkkk giloss.

Kenapa dia sorang sorang ek dekat situ.

Aksi kuat dada aku. Ada beran??? HAHA

Yang belakang tu bukan geng aku ye!

Okay dah selesai. Mak aku bukan nak mandi sekali. Apa da..

Kakak aku bebel ape tah. Malas nak layan dia.

Hm. Well aku memang suka aktiviti mandi manda macam ni. Balik rumah terus selsema. Bagus lah. Nak komen boleh, taknak komen pun tak apa.


p/s: Kenapa? Ada masalah dengan muka baru belog gua ka. Boleh baca dekat tagboard gua.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira