July 18, 2011 @ 10:44 PM + comments
Pernah Tak Korang........

Hello peeps.

Apa khabar semua. So mesti ada yang tertanya tanya pasal ape aku letak title macam tu (kalau ada yang tanya lah). Pernah tak korang apa ye? Actually, aku just nak tanya pernah tak korang rasa happy. Smile like triple fourple macam ni =))))) as well as kembangan hidung macam ni (00) Seperti mana nak captivate anak dara orang. Hmm. Entah lah. Tapi aku. Ye! Kalau aku happy aku buat macam tu. Yaw!
Saturday. It was a wonderful day of being hang out with my lovely friends and i'm soooooooooo happy with them. Tapi sayang Aezan tak ada. Hmm. Dia superbusy sekarang. Mana nak layan kita ni. Anyway just want to share with you guys some sort of the picture taken by us.

This is Junaida.

This is Fasya.

Far from left Sheyfa.

Pavilion.

Junaida selalu buat hal.

Hmm okay no caption pun tak apa yang ni.

Us. Okay muka aku dah macam buat buat cool.

Setahun tak jumpa tahu. Sumpah rindu gila kat korang. Si Fasya tu lain lah. Hari hari aku tengok muka dia. Yela serumah dengan aku. Tapi sayang kau. Terima kasih. Aku seronok sangat.

Hmm.. So far aku banyak join Segmen atau contest lately ni. Entah lah. Seronok lah dapat buat macam tu yang sebelum ni kalau korang nak tahu aku tak pernah join benda benda macam tu. So thanks kepada semua follower aku. And sekarang aku tengah runsing kenapa nuffnang aku tak naik naik lagi. Dengan ada nya follower macam korang boleh tak kasi sedikit sumbangan pada aku. Just one click pun jadi lah. In fact, korang dapat pahala tahu. Nak nak lagi nak dekat puasa ni. And boleh lah aku buat belanja raya nanti. Thank you okay.

Sementara korang singgah tu, support lah aku jugak. Boleh like aku dekat ruangan like belah kanan atau di bawah setiap post entry aku. Thanks lagi sekali.

P/s: Kenapa tah kali ni gambar aku besau lau pulau. (besar lah pulak). Sekali sekala besau tak salah aku rasa.


p/s lagi: Do you believe in Karma? Send me an answer.







Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira