July 1, 2011 @ 8:30 AM + comments
Mistakes.

I woke up early this morning. Nothing happen. Just need some peace. Breathe in the morning fresh air. Oh, very pleasant. This morning's content are only to make researches and study. Fun or funny? WTF.

Just morning sickness. Mengandung? Eh tak. Morning polik. Awkward. Well how are you guys, aku tak pernah pulak tanya kaba kan. Entah kenapa dengan aku pagi ni. And waktu aku sedang taip ini, juga aku sedang fikirkan tajuk untuk entri ini. Macam biasa. Tajuk akan menjadi masalah bagi aku.

Memang dah habit. Indeed, its already become a normal. Tajuk aku selalu tak kena dengan entri. I knew it. In fact, tak pernah kena. Ade la sesetengah yang kena dengan tajuk. Tapi, aku bersyukur jugak sebab masih ada yang sudi up traffic sini. Mahu pun up nuffnang aku. Thank you.

Aha, speaking of entri. Ini dah bulan Julai. Hari ni 1st July. Can't wait for this speacial 14th. Tak boleh cakap kenapa okay. Baru baru ni aku ada baca blog Sheyfa, Mimi, Yaya. All of them telling a tale of Haters. By the way, aku sendiri ada haters. Siapa dalam dunia ni yang tak ada haters?

Hm.. Jadi lah kau semulia Imam Hambali, seindah Rasulullah. Haters will always be there. We, as human should learn 'redha'. 'redha' with our lack and make effort to overcome. Bukan just 'redha' and sit around making more mistakes. Wrong. That is stupid and does not care. Stupid. Jangan lah buat orang benci dan anggap kau sebagai haters. Kan ke loser tu. Kesian. Benda sama je pun.

Kalau cakap pasal haters ni. Letih. Buat penat anjing menyalak je. Kita manusia ada akal. Terima salakan tu dan lihat sendiri. Renung renung kan. Dan selamat beramal. Bye.

 p/s: LOL tu lots of love atau lough out loud. Aku confuse sekarang.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira