July 31, 2011 @ 10:58 AM + comments
It's A Good Time Begin.

Hai semua. Apa khabar. Hope you are in a good health. Ye la. Nak puasa kenalah sihat. Dalam last entry aku hari tu ada cakap kan aku ada tiga stick Sneakers kan. Hmm. Hari tu jugak aku bedal tiga tiga. Orang ke apa tah. Fine tak apa. Kepada kawan kawan kat luar sana, kalau rasa nak makan just makan je. Tak payah lah kita tahan makan kita sebab nak berdiet. Karut je semua. Nanti bila dah sakit, diri sendiri yang rugi. Itu tak boleh ini tak boleh. Life just once. So gunakan dengan berkesan. Berkesan? Oh no tak sesuai langsung ayat tu.

So aku ada jaket jeans GAP. Bukan untuk GA or nak berlagak or what not. AHA. Just nak mention dekat sini yang aku ada jaket Jeans GAP untuk dijual. Siapa yang minat boleh request dekat aku okay.

Semua kerja aku hampir selesai and bolehla aku lebih fokus. Focus on my dissertation. Aku kalau sebut pasal dissertation ni aku macam cuak gigil sikit. Bukannya pro sangat nak sediakan paper work ala ala Thesis ni. Nak nak lagi supervisor aku pulak Ehem ehem lah hendak nya. Hmm, I was counting on my fellow day. Sempat ke aku nak siapkan sampai tiga chapter dalam sebulan. Homaigod. Wish me luck okay.

Puasa is around the corner. Semua jangan lupa pulak malam ni. Bukan berpartayy makan banyak banyak yang aku maksudkan. Pergi solat terawih ye. Jangan skip ye. Mak aihh ayat macam dekat sekolah teknik dulu. Skip. Aku ada slogan sempena puasa ni. 

Datangnya di nanti, perginya di tangisi. Itulah ramadhan. 

Ececeh. Selamat berpuasa dan beramal lah banyak banyak di bulan puasa ini. Assalamualaikum.


p/s: Semalam jem bagak gilos. Aku benci hang out masa jem. Jem nenas jem nangka jem strawberi. Podaaaahh.

Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira