July 16, 2011 @ 12:30 AM + comments
A Great Gloomy Day

Hai semua. Nak tahu tak. People always doesn't admit when they doing something wrong. But, when it comes to retaliation upon their mistakes, they begin to regret it. In fact, when they regret, they didn't realize they did the same mistakes. Perhaps, again and again. Sampai bila. Fuck.  Cerita pasal manusia ni memang macam macam. Okay malas dah.

Tapi....

Glad ada somebody hari ni yang boleh bawa dan teman rengekkan aku nak tengok HP7. Padahal dari dua minggu lepas aku dok mencarut carut pasal ni. Presenting. Tadaaaa,


We went to Wangsa Walk and glad lagi sekali sebab 3D punya masih banyak kosong. Dekat Cineleisure dah penuh So we decided untuk tonton dekat sini. HP7 3D bhai. Rugi siapa tak tengok. Memang aku adore gila dekat Harry. And tak lupa jugak Snape yang buat aku touching. 

Sayangnya dah habis. I wish HP ada next episode. Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Anyway thanks to Azim yang belanja itu dan belanja ini. Muahh sayang awak. Next time kita dating lagi okay. 

Bye, then.

Labels: ,





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira