July 19, 2011 @ 11:36 PM + comments
Facebook IM Virus Detected.


Facebook telah digodam atau ape ni. Be careful okay my fellow friends. Virus yang ini boleh menyebabkan laptop atau PC menjadi cacat. So beware. Bila dekat IM korang keluar benda macam ni jangan duk gatal tekan link yang seperti ditunjukkan di anak panah tersebut sebab itu adalah penyebab virus tu akan shut off semua function dalam laptop. Tapi ada yang bernasib baik laptop nya still boleh on lagi. Yang menjadi sebab utama mereka mereka ni klik ialah sebab yang tukang IM tu menyamar kawan korang sendiri. So siapa siapa yang tak pernah nak speaking tiba tiba speaking toksah duk layan. Benda ni dia tersebar dekat inbox jugak. Kalau ada apa apa yang pelik jangan buka okay.

Take care Facebook.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira