July 14, 2011 @ 7:14 PM + comments
Change My Shoe.

Hai blogger semua. Well hari ni aku nak tukar mood sikit. Nak cerita pasal kasut yang aku nak sangat. Semestinya kasut tu selesa, fitted dan style kan. So aku pilih these gorgeous shoe which nak kata vintage tak vintage sangat. Tapi style. Since I never worn high heels, so tak salah kalau aku nak tukar cara berkasut aku. Kan?

Those picture shown the shoes that I really adore. So ini dia.









 

 


Paling bawah ni aku dah ada satu. But I never worn it. I don't know why. But, akan start pakai from now onward. I prefer a leather heels. Kalau dapat yang kulit. perghhh. Aku sukeeeeee sangat. Memang nampak macam old old je, tapi rare. Kebanyakan leather shoe ni, tak kiralah heels apa apa la, semua nya long lasting. Tapii....

Mana nak cari?





Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira