June 1, 2011 @ 5:45 PM + comments
Current Mood Weh.



Okay aku dah potong rambut dekat nak sebulan. Tapi satu picture pun aku tak update. Kenapa? Entah lah kenapa. Honestly, I miss my long hair. Hmmm...

Ehehehehe.

Sekarang I rindu You.

OMG. Nasib baik muat dia kat pokok ni. Ahahaha.

No caption. Sorry.

ILY <3
Just nak share something. Hati dengan otak kena bergerak seiring. Bila hati dah niat, dia akan bagitahu otak, otak akan suruh badan buat apa yang diberitahu.

Tapi sekarang ni otak aku taknak bekerjasama langsung dengan hati aku. Dan begitulah sebaliknya. Bila hati kata mahu, otak degil, cakap taknak. Bila otak kata nak, hati tak rela. Sumpah tak feeling langsung buat sesuatu dengan terpaksa atau tak ikhlas. 

Maksud aku, aku nak kerja time cuti ni. Tapi malas. Tu kata hati. Tapi otak dah set ada banyak benda nak kena settle time sem break ni. Then begitulah lain lain. Then macam mana. Cuba bagitahu aku. Boleh tak bagi aku some tips??????

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira