June 17, 2011 @ 10:50 PM + comments
Nak Tekan 'Save As Draft', Tertekan 'Publish' Pulak!

Aku tak nak cerita pasal result seperti mana kaawan kawan lain. Tapi aku bersyukur jugak lah ke hadrat ilahi kerana membenarkan aku untuk maju di sem depan. Alhamdulillah. Seronok pulak lah aku main benda alah ni. So sementara aku tunggu result bagai bulan jatuh ke riba tadi aku pun layan lah game ni. Instead of Poker, game ni pun best jugak. Dari iklan liquid Paper Mate Nuffnang. Okay jom tengok apa dah berlaku.

First and foremost kalau nak main kena register dahulu. Kena isi nama penuh, ic and bla, bla, bla.. So bila dah isi baru lah boleh mula. [kelik gambar untuk tumbesaran]

Ni lah page mula mula selepas register.


Tak sabar aku nak tengok game nye macam mana.


Aku takkkk reti main bhaiii !!!!!


So aku biar kan je kosong.


Ni lah result aku. First try memang dah kantoi habis. Kosong markah aku.


Dah berkali kali aku cuba, ni je yang the best. Hampuihhhh (instead of hampehh).

Fine. Aku tak tahu kenapa result aku at last tak boleh langsung dapat A+. Padahal game ni just perlukan kite betulkan ejaan perkataan tu je. And the taip balik dan kemudian tekan enter. Susah ke? Okay kalau tak puas hati korang pergi lah terai sendiri. Best of luck semoga dapat result sama macam aku. So kalau nak main kelik la nuff aku. Okay Thank You.!!

Bye.


p/s: mendung berarak kelabu. Aku sakit perut like hell. Kenapa? Next entry, pleaseeeeeeee.

p/s: lagi satu laptop aku memang bingai. Aku penat tuka jam dan tarikh. Tapi tengoklah apa berlaku. Peristiwa kejadian sepatut nya pada pukul 1.30 tgh hari 17 June 2011. Tapi tengok lah ape laptop aku dah buat. Selalu bikin gua panassss aja.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira