April 22, 2011 @ 7:28 PM + comments
Nak Update Belog Sikit.

Nanti nanti lah pasal rambut baru. Nanti nanti lah jugak cerita ape yang nak cerita. So aku insan yang lemah nak minta maaf pada sesiapa yang aku pernah sakit kan hati nya. Dengan ini aku harap exam aku akan berjalan lancar dan InsyaAllah aku nak score sem ni. So aku dengan ikhlas hati pohon kemaafan dari hujung rambut ke hujung kaki. Mungkin aku tak sedar, tapi tolong lah jangan simpan dalam hati. Release it and it will be better. Siapa siapa yang tak puas hati dengan aku boleh bagitahu. Aku tak sentap Sampai sini je kot. Aku mungkin tak update sepanjang exam ni. Starting from tomorrow aku dah tak boleh tidur tidur, lepak lepak tengok tv. Kena fokus. Give me strengh to face all this challenge. Okay wish me luck !  Hope I will score with flying colourssssss. Amin.


p/s: Neber say Neber. Saja ja. Jangan marah. HAHAHAIIII

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira