March 5, 2011 @ 12:02 AM + comments
Sedih Sikit. Sikit. Sikit.

Lame gila dohh. I mean bukan lame yang bahasa melayu tu. Lame kental punya lame. Housemate semua nya akan tak ada malam ni. Kenapa aku tak decide untuk balik? Okay aku ada reason. Only because of YOU. Tapi sekarang dah jadi macam ni. Duduk rumah buat meggi je la. Gosh. Penat nak fikir. Sama sama dah matang.

Kadang kadang aku penat nak fikir kenapa dan kenapa. Friday. A gloomy day. Covered with despair and sorrow. Why must there be doubt and insecurity. Why must my past affect us. When yours never did. I have nothing left for me. As i've gave you my soul and flesh. And my skin and bones. But seems, it's still not good enough.

When come moon we fight over the yesterday's sun. When come sun, we still kill each other for yesterday's done. Ape tah aku perepek. Takpa. Biar aku sorang je faham. Why.. .. ..


Sorry muka penat. Bukan muka bosan ye.

Si Gemuk ni tak habis habis lagi menguyah. Ish.

This is the real 'gemuk'

I gave you my happy face. Macam tu lah.

Lift ni lebar sebab orang yang naik nye pun lebar lebar belaka.

Time tengah kena bebel. Thank you.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira