March 14, 2011 @ 5:55 PM + comments
H.E.L.L O.O.O

Hai selamat petang salam satu Malaysia semua. Apa khabar. Thanks kepada diri sendiri sebab baru sempat buka kotak kecik ni untuk post something. Something tu aku rasa memang lain sikit bagi korang. Lepas 2 minggu tak bukak blog ni, dah berhabuk bagai. Tapi sebelum tu nak tau kenapa tajuk aku tu macam tu. Mula mula memang aku nak tulis hello. Tapi di sebab kan dah lama tak buka blog ini, ia akan menjadi hell oooo... Haha.

This is my new look. Please comment my picture (this is soooo myspace). Ahah.


Thanks sebab sudi luang masa tengok passport picture aku ni. Bye.

p/s: Mimie nanti aku sambut kau punya contest tu okay. Muah. Salam.




Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira