February 15, 2011 @ 1:06 AM + comments

Miss dekat awak.


Gambar dekat atas ni kami shoot secara rambang. Aku dah resize so gambar jadi camtu. Malas nak betul kan lagi. Dua tiga hari ni adalah tough day aku. Selama hari ini, kita hidup banyak dengan pancaroba. Tapi aku tahu, takkan semudah tu kita nak putus asa, Bersyukur dengan apa yang ada dah banyak membantu aku untuk terus kan hidup.

Astagfirullah halazim. Aku sangat tak terduga peristiwa 12 Februari lepas dah banyak mengajar aku tentang erti kehidupan sebenar. Tentang kasih sayang keluarga yang sangat penting sebagai semangat hidup. Aku tahu, tanpa keluarga, jangan kan pokok, lutut pun boleh bergoyang. Buat yang terlibat pada peristiwa itu, aku harap mereka sedar tentang kewujudan makhluk makhluk yang masih sayang kan beliau.

Alhamdulillah. Proposal dah lepas. Approve dah pun. So boleh angkat kaki dan pusing laju laju. Thanks kepada yang dah banyak membantu terutama Encik Badak dan keluarga. Sayang u'olls.

Okay esok cuti tak tahu apa aktiviti. Mungkin tidur saje. Ada kerja satu guni tak buat lagi. Okay fine case study tak suka kawan dengan hang. Jahak mung!.

Untuk Encik yang berada di atas sana yang gemuk dan mempunyai lemak sana sini berlebih lebihan, I hope you read this. I have a heart, and I keep a few people in it. Including you. Its not big, but its enough. Sometime when I felt like talking, I just hope you wont be angry, I don't want to fight. I may be rude sometime. But believe me. I didn't intensionally said like what I said. Bulan ni bulan berapa. Hari ni berapa hari bulan. Mungkin dah tiba masanya. Bye.

P/S: Kenapa setiap kali kita berpeluh ketiak kita mesti basah? Nantikan jawapan nya. Update soon.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira