February 2, 2011 @ 12:11 AM + comments
Gila Faith (Sake).

Sebenar nya niat aku memang nak duduk rumah je cuti ni. Malas nak menghabiskan duit pergi sana sini. Update blog ke kan. So aku tipu je semua tu sebab tadi aku dah keluar dah pun. So baru jalan 5 minit perut dah bunyi krek krek. Pedehal la perut ni. Tak bagi chance langsung. So singgah lah sini. Konon konon nya bawa turun laptop nak wifi. Akhir nya aku tewas dengan godaan makanan disini. Hah ambek kau. Makanan nampak kecik tapi kolestrol nya boleh penuh kan lemak keliling pinggang aku. Aiyomak.


Click to enlarge. Teka lah kalau tahu dekat mana. AHA.

Thank you for your 'comot pinggan' served. Comot gila kann

Serius weh aku bukan suka sangat tapi tak suka pun habis jugak.

Konon konon online lah tu cari tajuk dessertation aku yang macam hampeh.

So hari ni kita cerita pasal makan je okay. Semakin hari semakin banyak lemak yang keluar mengelilingi perut  ini. Bukan sahaja perut. Pipi, peha segala bagai lah. Thank you perut sebab makin membesar. Besar lah lagi kalau boleh. (Ini perli perut ni). Tak apa. Perut takkan ambil hati atau terasa hati punya. Kita kan best friend.  Hahahai. So we went to satay kajang punya restaurant. Memang aku dah lama mengidam satay kajang and here we are.


Mak aih Encik Badak memang macam ni. Selalu mendahului saya. Well.. gemuk kan.

Tangan dia sentiasa interframe. Aha.

30 cucuk pun still tak cukup. So kira lah berapa tan lemak yang kami akan carry bila sudah makan nanti

30 bhai sorang 15 cucuk. Memang puas der.

Dah la. Baik aku buat desert aku.Singgah sebentar bersama si dara, semangat menbara bara. Eh? Pelik pantun. Okay tak pantun aku. Gahaha. So tajuk aku bukan sake macam saka jentayu tu.Cuba ah find maksud nya sendiri.

Bye.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira