December 15, 2010 @ 10:27 PM + comments
Tag Tag Tag.

Hai.

Aku nak isi masa lapang aku dengan isi lagi masa lapang Sheyfa yang telah menge-tag aku buat post ni. Dari aku menggelendut kan lemak, baik aku buat benda faedah. Faedah ke? Whatever. Ceewah gendang gendut.

1. Adakah anda rasa anda HOT?

Ohhhhhhh tak lah. Yang gendang gendut tali kecapi macam aku apa yang hot nye. Hot-tempered adalah.


2. Update wallpaper yang anda guna sekarang.

Wallpaper ape eh? Handphone ke. Kalau handphone aku guna ga,bar dengan Encik Badak yang baru lepas balik dari Sunway tu. Kalau wallpaper blog aku pakai Monroe.


3. Cerita pasal gambar tu..

Okay kalau pasal gambar wallpaper handphone seperti yang aku cakap baru balik dengan Encik Badak dari Sunway. Dia sedang drive. Kalau pasal blog aku rasa tak payah cakap pun korang tau. Sexy and tidy. Aku suka sebab boleh sekali kan 24 entry dalam satu box yang susun kemas kemas elok elok. Hehe.


4. Kali terakhir makan Pizza.

Makan dengan Maklong. Yang pentingnya sem lepas. Bawak balik bilik dikebas oleh harimau ganas pula. Ish.


5. Lagu terakhir anda dengar.

Lagu tu kelakar dohh. Lagu Suhaimi dengan Ana Rafali. Kalau Berpacaran. Haha. Memang lawak sebab baru 2 minit lepas aku dengar lagu ni mak aku buat message tone.


6. Apa yang anda buat selain dari selesaikan tag ini.

Garu kaki. Nyamuk gigit.


7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?

Ika, Yikka, Ikan kaloi, Ikakoka, Xeldai, Ikan kekek, Muk, Dut, Olat, dan sewaktu dengan nya.


8. Tag lagi 5 orang
    Wani 
    Leya 
    Maisara 
    Tiru 
    Meyra 


9. Siapa orang No.1 dengan anda?

Wani ni dulu Vice Captain sekolah aku. Dulu wah wah wah bukan main garang. Masa dulu dia selalu marah aku. Haha. Masa budak budak nakal banyak buat salah. Sorry wani.


10. Katakan sesuatu pada orang no.5

She's my classmate. Kawan kepada kawan aku. She's a good girl. 


11. No.3 ada hubungan dengan siapa?

Dia tu tak payah tanya. SNSD je la jawab nya. Sampai kan external hardisk aku dia sumbat dengan SNSD dia tu.


12. Bagaimana pulak dengan no.2

I think she's single. Hehe. Ada chance lah lagi tu.


13. Katakan cinta pada orang no.4.

Tiruuuu. I LOVE YOU.


14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag.

  •  Perempuan
  • Ada blog sendiri
  • Masih belajar
  • Kawan kawan aku

Aku baru nak buat no 15. Rupa nya dah habis. Okay thank you again chep. Terisi masa lapang.


Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira