December 13, 2010 @ 10:43 PM + comments
Lama Dah Tak Rock & Roll











Saturday.

Meet my girls. Here are some of the picture I took using my gadget. Nak upload sini banyak banyak macam tak munasabah pulak. So nah sedikit sebanyak.











One. This is Sharifah Zulaikha . She is my best friend.


Two. This is Farrah Syazana . She is my best friend too.


Three. This is Junaida. She is my best friend too three four five. Hehe.


Four. Went to nose. Junaida bought some stuff. Mula nya I yang syor kan. Orang kata muka kami sama. Yakah? Haha.


Five. We are at Subway. Delicous.


Six. Okay this is annoy. But this is the cutest ever. Damn. Gila ke. Baru professional tak payah nak servis. Betul tak Junaida.

***********


Okay let me short the story here. They are my greatest friend ever. Thank you so much guys because you all bring the joy and happiness. Talking and gossiping. That was very awesome. We were talk about our past memory. Memang banyak dan sama banyak antara gembira dan duka. Well, semua dah ada life sendiri. 

Jun, tak habis habis buat orang ketawa. Memang tu perangai dia. Dari dulu sampai sekarang. Bila aku cakap aku matang tak ada orang nak percaya. Ada la sikit yang percaya. Tapi bila Junaida yang kata dia matang, mintak maaf lah. Excuse me aku blah dulu. Tu yang akan aku cakap dekat Jun. Haha. Sori. Kawan kena kutuk depan depan. Baru PROFESSIONAL.

Chep. Dalam kurungan Sheyfa. Thanks sebab bagi hadiah birthday dan makan makan. You are soooooo sweet. Hehe. Apa yang dah jadi tu biar lah berlalu. Semua orang ada tough thing. Kalau siapa yang tak ada tu dia tak perfect lah kot. Just ingat. Hidup ni ada karma. Apa yang penting sekarang ialah doa dan restu ibu bapa. Aku harap kau faham.

Fasya. Bakal housemate aku. Okay Encik Badak kata muka kau macam pelakon korea ke jepun ape jadah tah. Pastu kau mula nak kembang tu. Bye taknak kawan. Jelous padahal. Sya kita ade tali handphone sama kan.

But. Eventhough we were having fun on that day, we were still missed someone that we really love. AEZAN. I've tried to call for so many times tapi tak dapat. Kenapa ek? And at last SMS. Reply satu. But I understand your condition, sayang. Hope you will be fine okay. 

You guys rock. Nanti kalau nak kahwin aku nak invitation card paling besar. Aku happy gila. 


Bye.





Sunday.

As usual. Rock and roll lagi. Dengan Encik Badak dan family I. Went to.. Siapa pandai teka lah. Haha. Bukit Jalil ah. Mana lagi. Beli banyak gila bhai. Nanti rumah sewa tak payah kikis duit nak lapar lapar lagi. Here are the day of Sunday.


One. Family aku lambat sangat sampai inilah hasil nya. Dekat sejam aku tunggu. Tahu.


Two. ILY <33


Three. Burn.


Bye.



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira