December 3, 2010 @ 10:42 PM + comments
I Memang A Very Busy Girl.


Lama tak menulis. Tiada idea yang ikhlas untuk aku tulis hari ini. Semua macam tak mahu bagi aku tulis sepatah haram pun. Oh ya, Happy Anniversary untuk Encik Badak yang ke-satu-tahun-lapan-bulan. Oh ya lagi, mungkin aku boleh cerita aktiviti aku dari 24 November hingga hari ini. 

24
Sampai di Perak 23hb malam. Stay merempat dekat kolej Angsana yang kitorang sendiri tak tahu sama ada haram atau halal. Yang penting nak TIDUR. Nak marathon dvd tak boleh pulak. Apa haram jadah pun tak boleh buat. Mampus kutu. Masa sampai je terus pergi pasar malam beli satay.

25

Bangun awal pagi. Pukul 10. Mengisi masa lapang dengan pergi ambil jubah. Punya semangat nak ambik jubah convo. Semangat gila kental. Sekali tempat tak tahu. Tak gelabah pun. Call kawan kawan. Okay dah tahu. Dekat Sains Komputer punya fakulti. Ada orang tu dah pro dah dengan fakulti tu. Heh.

26
Berhimpun dengan penunjuk perasaan di Pekan Ipoh. Haha. Awesome oh wow. Malam balik ambil kunci homestay. Family aku dah on the way. Pukul 2 pagi baru sampai. Tidur tak cukup bilik. Ramai sangat.

27
Bangun seawal 6.00 pagi. Mandi gilir gilir bersiap nak ada dekat sana pukul 7.30. Aku sampai dah penuh graduan dekat PI. Tengah betul kan jubah dan ambil gambar. Tunggu giliran masuk. Semangat bangga senyum lebar sampai tercabut scroll. Haha. Lawak. Mungkin bangga sebab suasana pagi. Kalau petang tak rasa bangga sangat kot. Apa apa aja lah. Dah selesai shooting sana shooting sini. Agak kecewa sebab tak sempat setting shooting dengan kawan kawan baik. Semua sibuk dengan family. Tak mengapa. Degree ada lagi woii.

28
Balik. Letih. Demam seketika. Sebab Perak panas sangat.

29
Plan dengan Encik Badak. Dan pengetahuan semua. Aku on diet. Aku akui ianya sukar.

30
Bangun tidur dan masih tak tahu nak buat apa. Demam dan masih demam lagi. Serious aku benci saat ni. Turbo wet. Hingus dah puas aku lap dekat dinding. Nak lap kat mana lagi ya? Kau nak? Haha.

1
Masih bosan.

2
Lepak rumah Mira. Best. Mama dia masak sedap. Ada orang tu sampai tercabut butang baju sebab gendut sangat. Siapa lah gerangan misteri itu. Gambar atas stage dah dapat. Woo.

3
Bersamaan dengan hari ini. Ada yang special.  Hari ini anniversary. Sayang kau gemuk. Muah. Muahaha. Hingus still ada. Bye.




p/s: Semua gambar aku upload selepas ini. See you soon. Thanks for reading.












































































Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira