December 5, 2010 @ 11:33 AM + comments
Happy Birthday 5th December.

A very big wish to everyone who grew a year older on 5th December. For those born on December, Happy Birthday too. There's something special on this month which nobody do not know what it is. Let me tell you the story of December.

December is the twelfth and last month of the year with the lenght of 31 days. The zodiac sign for those born on this month is either Sagitarius or Capricorn. There are many events happen on December in the whole world which are:

  • Worlds AIDS Day : 1st December
  • Father's Day (King's Birthday) in Thailand : Today 5th December
  • Independence Day in Finland : 6th December
  • Pearl Harbor Day in United State : 7th December
  • Constituition Day in Ramonia : 8th December
  • Human Right Day : 10th December
  • Saint Lucy : 13th December
  • Christmas : 25th December
  • Day of Goodwill : 26th December
  • New Year's Eve : 31st December
(Adapted from en.wikipedia)

Okay. Somehow, ramai kawan kawan atau keluarga yang masih lupa pada tarikh hari jadi kita. Kan? Mesti rasa bengang. Lepas tu cepat cepat claim hadiah. Hadiah tu pulak tak nak kalah. Nak yang besar besar je. So, grab the chances !



Sources: Nuffnang


Tujuan aku tulis ni adalah untuk beritahu kepada semua blogger yang ada akaun nuffnang. Sebab apa. Okay sebab nya ialah kepada nuffnangers yang lahir pada bulan December, TGV cinema akan muntah kan hadiah untuk korang. Ini serious. Eventhough aku punya birthday dah lepas dua bulan lalu, tapi aku tak dengki nak bagitahu kau orang semua. Maklumat lanjut sila kelik INI.




Sources: Nuffnang


Kalau korang tak percaya korang boleh kelik dan tengok sendiri. TGV Cinemas dengan baik hati nya nak ingat birthday korang bulan ni. Siap bagi hadiah lagi. Jelous aku. Tiap tahun, 250 Glitteri member nufnang yang bertuah yang random dipilih sahaja akan diberi 4 complementary passes. Ape tu? Aku pun tak tahu. Kau check sendiri okay. Untuk check korang boleh kelik INI pulak.

Do check it out okay. I'm sure you will happy enjoy with your birthday this year. Don't miss the chance. Last, Happy Birthday DECEMBER.
































Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira