December 9, 2010 @ 9:57 PM + comments
A Bright Sunny Day Doesn't Mean It's Not Going To Rain

Hari ini aku dalam mood deep. Malas nak berhubung dan berinteraksi. Menghadap depan PC sampai juling mata saja. Kemudian duduk rumah dan tunggu waktu petang yang redup sikit untuk keluar ber-jog. Ke tempat persembunyian aku di taman yang tak berapa nak sembunyi itu. Dekat saja dengan kawasan rumah.

Saja. Jog dan kemudian duduk dengar angin lalu tepi telinga. Nyaman sungguh. Melihat aunty dan uncle jog sambil pegang tangan. Romantik. Budak budak kecil lari lari pegang layang layang. Dan pasangan pasangan muda bermesra di dalam kereta yang di park hujung jauh dari pandangan mata kasar umum.

Maaf lah. Baru perasan yang title entry aku panjang. Sampai bercelaru. Dan aku tak faham. Apa cerita orang zaman ini dah ada anak bini berderet tapi masih sibuk layan awek awek. Kawan aku sudah terkena. Kesian. Gila ke. Kahwin bodoh. Kahwin fuck. You take an oath and you break it. Tak faham betu konsep marriage orang macam ni.

Haihh.

p/s : Jangan jadi bodoh untuk benda bodoh yang remeh. Mari diet bersama aku. 




















Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira