December 15, 2010 @ 1:41 PM + comments
Award.

Just get this from Mimi .
Thanks tau sayang kau.
Eleh aku pun suka jugak huruf S ni.
So nama aku mula huruf S jugak SATIKA.
Haha. Annoy sungguh.



So award ni dia sertakan sekali dengan soalan. Mari dekat, mari dekat.

1. Siapa super hero yang paling kamu minat & yg paling SUPERB lah?
Aku lebih prefer Batman. Tak pun Zorro. Dorang cool lah. Sebab dua dua tutup mata separuh. Superman tak minat ah. Sebab dia punya muka terbukak. Pastu nanti orang jahat kenal dia. Nanti senang kena attack.


2. Kalau kamu ada power, nak kuasa apa?
Aku nak dua jugak lah since Mimi nak dua. Satu aku nak kuasa macam Kyle XY. Sebab aku suka gila cerita tu. Pastu number dua aku nak kuasa macam cerita Super Natural tu. Best dohh. Nak nak. Adventure sikit.


3. Tag 3 super readers yang korang rasa memang damn super.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira