December 15, 2010 @ 2:16 PM + comments
And Barack Obama


Tadi bosan bosan aku tengok lah stats aku ni. Sekali ade makhluk asing aku rasa dia juga bulat macam alien. Ade ke patut kau search aku punya blog pakai nama IKA HIDUNG KEMBANG. Haha. Takpe janji kau bahagia. 

Mari aku cerita tentang hidung kembang. Atau dalam kurungan Persatuan Hidung Kembang. Aha. Gurau aja. So jadi, Allah telah menjadikan umat-Nya berbeza antara satu sama lain. Manusia itu pula dicipta unik dan ada keistimewaan masing masing. Ada yang hidung pesek, penyek, mancung, lurus, paruh dan lain lain. Macam aku, aku punya hidung bila senyum jadi penyek walhal ianya mancung. Ceeewah.

Kelebihan orang yang hidung kembang ni ada banyak Orang yang hidung kembang ni dia seorang yang aktif, dan juga cekap melakukan kerja. Wahwah untung orang yang hidung kembang ni. Paling bagus kalau korang ada masalah boleh settle kan masalah korang kalau korang jumpa orang yang hidung kembang ni. Sebab apa. Sebab orang yang hidung kembang ni akan tolong korang bila bila masa. Cakap je bila. Sebab tu aku tak kisah kalau korang nak search key word IKA HIDUNG KEMBANG. EHE.

Kalau hidung korang tak kembang, korang boleh check dekat sini . Ada macam macam pasal hidung. Selamat mencuba.




Bye.



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira