November 17, 2010 @ 10:56 AM + comments
Confidence Limit Lebih Crucial Dari Toilet.


Selamat Hari Raya Aidiladha, semua.






Meh aku cerita. Kenapa baju pelik. Ini baju raya aku. Pelik sebab aku pakai 15 minit saje. Sebab nya sungguh sadis. Kerana baju raya aku telah KETAT sehari sebelum raya. Iaitu semalam. Okay sadiss. Tapi sebenar nya bukan ketat. (cehh tak nak mengaku). Ala. Cuma tak comfortable sikit saje ah.






Okay fine. Next adalah rambut. Ini adalah rambut raya aku. Colour agak blonde. Tapi merah. Ada kuning sikit dan pink bersalut hijau di hujung nya hitam asli di bahagian tengah nya. (dah macam nasi lemak sambal dengan telor mata). Ahh. So what? Rambut aku. So jadi. Rambut agak messy busok tak shampu seminggu. Inilah hasil nya.






Then, nak pergi raya rumah Ajim Gemok Boroi. Memandang kan there's no place like home then inilah tempat tujuan nya. Nampak tak ada orang tengah jalan tu. Tu yang kecik pakai baju coklat tu. Itulah Ajim Gemok Boroi. Rumah ini telah di-renovate sehari sebelum raya jugak. Inilah jugak hasilnya.



Bosan. Menyesal update. Tak terhibur pun. Baik makan lagi bagus. Oh well. Lagi satu aku tak faham kenapa aku punya title selalunya lari dari isi kandungan. Bagaimana nak match. Mungkin perlu gores dan menang. Nak keluar jalan jalan lagi. Bye.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira