August 24, 2010 @ 5:28 PM + comments
What Do You Wish For.

In the end, love is all that matter the most.

Kalau esok aku mati, tak dapat aku hantar mak ayah pergi umrah. Mungkin dengan duit insurans boleh ah. Tu pon kalau ade. Tak dapat tengok adik aku graduate. Aku sendiri pun tak sempat graduate. Aku tak sempat kahwin. Aku tak sempat nak tengok kawan kawan baik aku kahwin. Tak sempat nak tengok anak Lily-bukan nama sebenar (kawan lama).

If i die tomorrow, aku harap ramai orang datang majlis pengebumian aku. Aku berdoa agar aku sempat dan diterima taubat aku. Aku harap kawan kawan aku sanggup tinggalkan kerja untuk solatkan jenazah aku. Aku harap orang akan sayang dan maafkan silap aku. Aku juga mohon sangat hutang aku dihalalkan. Aku harap dapat jumpa orang yang aku sayang sebelum aku pergi.

Kita tak tahu, hari ni nampak aku sihat, setengah jam lagi aku sakit. Kita tak tahu, sekarang kita bergelak ketawa, mungkin petang nanti kita menangis. Aku pun tak tahu, sekarang kita bersama beberapa jam atau esok lusa aku akan pergi selamanya.

Thanks sebab luang kan masa baca entry ini..








Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira