July 16, 2010 @ 11:07 PM + comments
And Here's The Darkness

Entry ni aku tulis hari ahad. Tapi aku nak cerita tentang hari Sabtu. Jadi hari ni adalah hari Sabtu.

Aku bangun pagi dengan mood yang teruk. Hampir setengah harian aku dalam bilik. Aku keluar. Balik jumpa mak. Aku menangis tak berhenti. Mak menangis jugak kot. Tiba tiba kakak masuk bilik tanya kenapa. Suddenly aku rasa kasih sayang yang paling superb sekali. Kakak gosok belakang aku. Mak peluk aku. Aku menangis macam budak jatuh basikal. Teresak esak.

Hah. Lega. Dapat sikit kekuatan. Love you all.

On the way aku balik, kawan kawan aku call dan SMS. Diorang pesan jangan banyak berfikir. Pulang dengan selamat. Ajal, jodoh dan maut semua di tangan Tuhan.



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira