April 1, 2010 @ 2:24 AM + comments
WHY?

Aku tak ade ape ape nak cakap. Kali ni nak senyap. Sebab dah banyak cakap. Nak diam diam macam monyet bisu. Semenjak dua menjak ni aku tak tahu nak cakap apa apa kat siapa siapa. Jumpa orang pun diam. Nak maki orang pun aku tunjuk middle finger sahaja. Itu pun kadang kadang tak larat, kalau marah sangat aku juih je tak pun bagi cium kaki busuk. Panat lah. Hari hari berlalu tanpa tidur. Tertidur tidur kat kelas tak cover dah. Dah berapa puluh kali dah memonteng.

Perempuan Kembar Tiga Berbaju Sejuk Dengan Chewing Gum

lapalapalapalapalapalapalapalapalapalapalapalapalapalapalapalapalapaalapalapalapa



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira