April 25, 2010 @ 3:57 AM + comments
Studio.

Terima kasih sebab salam aku lepas aku korek hidung. HAHA.



Amacam?

Dunia memerhatikan,
Penampilanku rambutku,
Hitam kegemaran ku,
Hitam nampak kemas,
Kemas bermakna tiada kelimumur,
Saya yakin dengan Elseve Loreal, (Shampoo saya)
Kelimumur takkan kembali,
Nama saya 'Rain'

(mesti semua macam "Woahh kau hafal" ) haha.

Tapi bukan shampoo Clear yang menjadi pujaan. Maaf. Tengok pada perkataan 'kelimumur' . Keli+mumur. Haha. Geli ah. Kesan masa hari sukan bulan tiga. Masih tak dapat kembali ke warna asal. Ah, diam lah. Kau gemok.

Masih juga dalam mood study. Tapi tidur. Study. Tidur. Jadi kau ingat aku percaya tidur boleh mendatang kan mood study? Atau study boleh mendatang kan mood tidur? Mana satu kau nak. Study dan tidur sangat chemistry.




malasmalasmalasmalasmalasmalasmalasmalasmalasmalas

gemokgemokgemokgemokgemokgemokgemokgemokgemok



SEKIAN,

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira