April 9, 2010 @ 6:08 PM + comments
Selain Setem, Saya Juga Kumpul Surat Saman.

Malam ni dinner. Weh blog kau tak best dan tak perlu ah kau nak update setiap masa. Aku tuju pada seseorang yang membuat kan aku rasa mual. Aku perlu jumpa doktor. Malam ni dinner. Aku tak paham manusia ni. Kenapa lah kau shock dan loser sangat.

Untuk tajuk di atas, dari awak samam saya, baik awak tangkap penjenayah yang berkhalwat dalam toilet fakulti mereka. Dapat lagi surat saman. Ish. Awak tak cool oh-la-la. Malam ni dinner.

Malam ni dinner. Dinner last. Uitm Perak. Tak jumpa dah dinner macam ni. Sial lah.

Nak tidur. Goshh.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira