April 21, 2010 @ 3:06 PM + comments
EXAM AH DOHH.

Aku tak tahu ape yang buat aku fuck up sangat dengan exam ni. Tapi esok aku Civil Eng. Good Luck fellows. Exam dekat mane aku tak tahu. Slip exam tah mane pergi. Pukul berapa exam pun aku tak tahu. Memang fuck up. Dah. Nak tidur.



p/s: Before that. Ni adalah exam yang berlangsung dekat negara India. Dorang kongsi meja dan di jaga oleh POLIS. Kalau dekat Uitm better PAK GUARD yang jage exam. Supaya boleh saman orang yang jawab salah atau orang yang tidur dalam exam. Kan. Kan.












Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira