March 28, 2010 @ 1:30 AM + comments
You Study Abroad. Okay, Fine. So?

Tit-less, bukan title-ss,

Semua orang ade reason masing masing untuk menulis. Kadang kadang tak perlu reason pun. Write for the sake of writing. Macam aku pernah cakap sebelum ni. Menulis ni macam berak. Kalau kite teran takkan menjadi. Dan menulis ni macam doodle. Tak perlu reason untuk semua itu.

Untuk aku, aku tulis untuk aku. apa aku rasa pasal kau, tak kisah lah kalau aku kutuk orang. Dah aku memang jahat, bukan aku hasut orang untuk benci sesiapa. Sini adalah tempat boleh maki. Maybe sesetengah orang tak suka. Tapi, what the fuck? Aku kesah ape. Blog kau tak best. Kau pergi lah mati dohh. Jangan jadi bodoh busuk. Dan macam orang tak ada hasil. Go find a job. Supaya kaya raya macam aku.

Bosan,
Memang macam ni. Jap. Aku terfikir sesuatu. Aku ade banyak kerja nak di settle kan. Kenapa aku still menaip dalam box kecik ni. Oh come on. Tolong berusaha kuat sikit. Tapi kalau setakat siap kerja dan pergi kelas. Jangan harap lah Kassim.

Kau kena masuk pengakap. Lepas tu jadi pengawas. Kemudia nya masuk nasyid. Kemudian juara pertandingan shuffle peringkat daerah. Orang pergi sekolah bukan untuk belajar, zaman sekarang ni. Apa lah kau ni. Kalau tak ade semua tu cikgu tak kenal kau. Tahun depan kau kena buang sekolah ah Kassim. Jangan harap nak naik darjah dua.

Itu prinsip baru.



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira