March 25, 2010 @ 3:48 PM + comments
You Are Not Fucked Up If You Are Not The Fuckingers

Kau rasa kerja melambak kat kampus tu sesuatu yang fucked up? Kena rasa langgar lori tu kau dah rasa fucked up? Jerawat batu atas hidung buat kau rasa di fucked up? Tak reti main bola dan bodoh buat kau rasa malu dan fucked up? Saman speed matrik kad seluar lusuh RM30 + RM20 buat kau rasa fucked up?

Tidak. Itu semua hanya ujian. Ibarat hanya seketul nasi dalam periuk rice cooker.

Haha.

Kau belum layak digelar fucker, apetah lagi menggunakan perkataan fuck jika kau bukan berasal dari kampung di Austria. Fucking. Fucking atau cara sebutannya focko, adalah sebuah kampung di Austria 2.5 batu dari German. Dimana ia hanya mempunyai penduduk seramai 104 orang. Penduduk kampung ini dipanggil fuckingers. Haha.

How bad is that.

Kau rasa kampung seperti kampung cacar, Paka tu dah teruk? Atau kampung tok imam lapar tu dah bunyi exotic. Ha. Ni kampung fucking. Berani lawan? Untuk info lebih lanjut boleh google sendiri. Gila kampung of the day.

Banyak orang label diri mereka sebagai fuck. Babi betul dia orang ni.


p/s: Tak ade ape ape pesanan pun. Bye.



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira