March 5, 2010 @ 3:57 PM + comments
Ingat Pakai Spek, Muka Nerd Ni Pandai Ke?

Perut besar. Bukan mengandung okay. Akibat makan dengan terlalu banyak dan tidak berhenti pula. Hari ini sahaja lah kan. Tak sabar nak tunggu Khamis lah. Tak sabar tak sabar tak sabar. Rumah sedang melambai lambai aku sambil senyum manis. Wah asyik nya. Jap! Rumah senyum? Okay sila abaikan.

Kerja yang banyak berjuta juta lemon sangat letih untuk aku buat. Letih sungguh. Bila nak graduasi ni. Haha. Tibe tibe aku lupa macam mane nak gembira. Dan ini bukan blog biasa. Kau orang jangan main main. Aku ade suatu kuasa sakti. Takut kan? Dan seperkara lagi. Aku rasa sekarang aku adalah OKB. Bukan 'Oh Kau Buncit'. Tidak bukan itu. Tapi sorry. Boleh pulak aku lupe time syok syok nak taip pasal OKB. Aku memang papa, asal bergaya., ada masalah? Maaf. Aku memang sukar untuk mengingat perkara pada masa lampau.

Okay nak tahu. Ape yang buat kau baca blog seseorang tu. Apa yang kau nak dari blog tu. Maksud aku, ape yang buat terus nak baca blog tu? Ape dia. Ape dia. Dan aku nak paham kenapa tiap kali orang tu ade entri baru dia tulis kau orang tak sabar sabar nak baca. Dan ape blog yang sekali kau orang masuk sungguh membosan kan dan kau orang terus off tab. Haha. Kesian. Bagitahu aku sekarang okay.

(Ni lain punya cerita)
Kalau ade orang yang buat keputusan untuk aku, dan kalau keputusan tu adalah salah, aku takkan dipersalahkan, orang yang buat keputusan untuk aku tu yang akan kena. Jadi aku lepas lah. Haha. Play safe punya orang memang macam ni, loser lebih.

Yang lebih membimbangkan aku adalah keputusan yang gempak gila gila gempakpakpak. Maka jika syarat minimum aku telah digempak kan. Ape tah lagi syarat aku yang paling master sekali. Susah ah. Asyik kena bersaing je dalam hidup. Tak ade ke universiti yang boleh aku sorang je masuk. Buat lah satu.

Semalam aku pergi tengok konsert. Gila bab ah suara. Pehh dengan bass guitar yang bapak ah cool. Wah nak nak lagi aku duduk depan stage. Memang 'de' laaahh doh. Dan memang hidup ah. Sampai mimpi ngeri aku. Wahwahwah.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira