March 24, 2010 @ 1:33 AM + comments
Entri BOD-OH, Tak Ultimate Langsung.

Aku rasa orang yang translate bahasa isyarat dekat tepi tu mesti penat boleh mati kena gerak tangan laju laju sebab dia kena translate setiap ucapan badut badut dalam parlimen.

Funny.

Terjerit-jerit.

Nah pisau dengan garfu. Cucuk mata masing masing macam seorang Amerika, seorang Britain, seorang Iraq. Gaduh macam lain lain negara. Bodoh la haii. Uncles, please don't let banana fruit two times. You all look very funny. So much funny than simpson and everybody loves raymond and Akedemi Fantasia. Funny old retardssss.

Memang BOD-OH. Aku tak patut cakap pasal ni. Sekarang bukan lah masa yang sesuai. Dan bukan juga hari parlimen sedunia. Tapi biar ah. Tibe tibe terfikir akan ini.

Hari tu aku balik rumah. Memang best ah. Sebab malam yang macam ni pada minggu lepas aku dah sudah pack semua barang yang tak berguna nak bawak balik rumah. Lepas tu dekat rumah aku ade nak taip entri 'bila orang balik rumah', tapi aku dah delete post tu sebab entri tu terlalu best untuk di cerita. HA-HA.

Kemudian, bila aku nak balik perak balik tu aku ade lalu satu jalan ni aku lupa dah name jalan tu. (aku harap kau orang paham penyakit aku-melupai perkara lampau). Okay. Sambung balik. Then aku nampak beberapa orang sakai pure people bawah lapan belas tahun for sure dari mane tah berlagak macam bagus dengan pegang air haram sambil mabok mabok ronggeng tengah jalan.

Aku cukup tak paham betul. Banyak lagi benda boleh minum. Banyak lagi benda boleh bangga, riak, takbur. Tapi benda haram ni jugak yang kau nak bangga junjung cium. Dulu masa kau kecik kecik mak kau hantar pergi sekolah, muka kau baik alim suci je masa tu. Nah ambek masa sekarang dah macam haram jadah dah semua nya.

Budak budak ni rasa apa bila dia minum? Alahai tak payah nak tayang botol Jack Daniel. Alamak budak. Pergi mengaji dulu lah sampai habis. Nampak bodoh sangat. Nate beruk. Sumpah tak tipu. Baik kau rasa air kelapa pandan atau 'vodka' ceria yang aku buat sendiri. Sedap. Murah. Boleh tanam sendiri. Pegi-lah MAM.




Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira