March 5, 2010 @ 3:03 AM + comments
Buat buat Senyum,Hidung Kembang kembang

Perghh lama gila bangang tak update. Seminggu. Lame ke? Gedik je. So busy gila tujuh langit tujuh keturunan. Projek undercontrol. Autocad berjalan lancar. Mane tak nye. Sampai tak tidur malam aku kerjakan leptop. Damn ah. Macam nak down dohh. Lepas tu 'toot' cakap IKA, GEEMUKK? Okay lepas tu lagi lah aku down. Hari selasa hari tu aku dah pun berjaya. Berjaya ponteng kelas. Damn lagi sekali ah. Aku dah janji tak nak ponteng kan. Eleh macam ye je. Tapi nak cakap. I'm A Pure UiTM Student. HAHA. Annoy kan?

Aku ada pantun. Pergi berjalan ke Ipoh seorang diri, pergi dengan menaiki basikal, kesian orang itu kena pergi sorang sorang, perak ni dah lah 'hot' naik basikal pulak tu. Kesian kesian. HAHAHAHA. Ah bosan betul. Dan serabut jugak. Aku tak tahu kenapa hari ni serabut sangat. Mawar (bukan nama sebenar) pun sama. Tapi Mawar dah tak serabut kot sekarang. Sebab dia dah pun fly balik KL. Damn lagi. Kau ponteng kelas Mrs Lilawati lagi.

Lupa aku nak beritahu, ni post pertama untuk bulan March. Tah kenapa aku beritahu. Tapi biar ah. Blog aku. Pulak dah. Syok syok aku taip ni ade pulak mangkuk haiyun tengah main laser kaler hijau suluh depan cermin bilik aku. Tak guna betul. Celaka mana lah tak ade kerja sangat ni. Meh tolong aku buat drawing ni.

Dan dan sementara aku update ni, aku nak wish happy three months. Please bear this mind. Dan jangan lupa makan semua. Aku taip masa ngantuk. Jadi jadi isi nya agak menggelabah dan putar alam. Tapi tak sangka berjaya jugak. Aku nak pergi bergayut lah. Dah tiba masa nya. Bye, then.



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira