February 11, 2010 @ 11:42 AM + comments
Listen Up Here Peeps.

Perempuan.
Lelaki.

Menduakan memang senang. Tapi nak menyamakan kedua dua nya memang seksa. Macam pakai high heels. Rasa heaven bila pakai yang berinci inci. Tapi tu la. 10 kali ganda lagi seksa kalau nak dibanding pakai selipar jamban je. Paling rasa nak bunuh diri bila kena pilih antara dua. Bersyukurlah tak kena pilih tiga, empat atau lima.

Sementara itu, selalu lah sebut kan perkataan, "I ain't strong" atau "I am too weak". Tak pun "S.M.S (Save My Soul)". Nescaya ramai kawan kawan kau yang ade surround kau. Termasuk aku.

Mengelak dari sesuatu masalah kadang kadang lebih baik dari menyelesaikan masalah. Aku bukan lah pakar runding yang bagus. Tapi aku just sekadar yang mampu tolong. Kadang kadang dalam hidup ni perlu kan pengorbanan. Tak salah pun kau berkorban sikit. Dan kalau kau dah selalu sangat berkorban sampai nak pecah kepala, there must be something wrong in the past yang kau dah buat tapi kau tak sedar ape benda tu.

Normal lah. Manusia.


p/s: Entry ni pun berunsur Motivasi dan aku patut melabel-kan-nya sebagai Motivation. Tapi tak berapa motivasi sangat ah kan. HAHA.


Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira