February 2, 2010 @ 9:17 AM + comments
Konspirasi Tan Sin Kos

Aku suka title atas, tapi macam nama apek cina pulak dah. Tapi haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Macam ni lah. Aku suka simple. Suka sangat. Jangan lah tanya kan kenapa aku suka akan black and white. Depends on mood lah kan. Tapi tadi mak aku call. Tanya bila nak balik. Pukul berapa dan semua yang sepatut nye lah. Dan aku shock gile babai dohh bila dia cerita yang neighbour aku 3 orang kena denggi. So scary. Bukan rumah yang lain tau. Satu rumah 3 orang sekali. Okay, SCARY.

Tak ada apalah nak story. Post yang lepas telah aku delete sebab menyampah bangga sangat sampai nak online pon dah tak boleh. Memang tak ade ape nak story ni. Eh, ada ada ada. Malas nak cerita pulak tiba tiba. HAHA. Mesti bengang. Aku yang taip ni pun da bengang. Label tak de kena mengena. Entah kenapa dengan aku ni. Ah sudah lah. Malas, bye.




Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira