February 8, 2010 @ 12:31 AM + comments
Malam Ini F***

12.31 am,

Tak sabar nak update blog. Gelabah kan? Kerja banyak tapi still sempat updating. Alah kat bilik je pun, bukan lama pun. Tapi aku cuba jugak sedaya upaya taip laju laju sampai kena tekan backspace banyak kali sebab banyak sangat kesalahan ejaan dan tatabahasa. Tapi kadang kadang aku malas nak padam yang salah tu sebab aku tau korang paham. HAHA.

Semalam aku dengar orang jerit jerit. Biasa ah kan. Kat sini hidup memang penuh dengan jerit jerit. Sikit lagi pecah lah gegendang telinga tu. Mungkin dorang pikir ni zoo kot. Entah lah. Tapi semalam punya jerit lain sikit. Serious lain sikit. Aku macam dah seram sejuk. Aku dengan sibuk buat kerja nya pergi sibuk kan diri lagi pergi tengok ape jerit jerit tu.

Tengok punya tengok. Aku dah dapat satu conclusion ah kan pasal jerit tadi tu. Aku tengok dari belakang baik punya macam perempuan. Sumpah macam perempuan dohh. Tapi bila pusing depan tengok dari depan nah ambik kau. Bapok rupe nye. Nate beruk sungguh. Kalau ade air kencing kucing dah lama aku simbah kat kau bapok.

Tapi nasib baik ah tak ade air kencing kucing kan. Haha. Memang celaka.



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira