February 25, 2010 @ 4:15 AM + comments
Lupa Taruk Title

Happy. Tapi kejap je. Seksa lama pula. Tak aci betul. Dan gila betul. Kerja dah lah haram jadah tak siap. Sekarang dah pukul 4 pagi. Dengan rilex aku bukak leptop dan update blog. Sungguh menggelabah. Tak ape lah. Nak merajuk dengan UiTM. Boleh tak? Tadi aku mandi pukul 11 malam. Sekarang dah bersin macam orang gila dalam bilik ni. Nak buang hidung sekajap rasanya. Lepas tu pasang balik. Boleh tak?

Aku runsing serabut lah. Malas sangat nak buat autocad. Malas gila.

Okay.
Oh my Diors. Apesal lah aku tak colour macam Pixie Lott. Memang tak ah kan. Mau satu UiTM aku kena kejar dengan pak guard. Tapi hati aku memberontak nak yang macam tu. Serious nak. Nak nak nak. Dan, dan sekarang aku ada rambut baru. Tak dapat colour macam Pixie Lott pun tak ape lah. Tapi aku pasrah lah. Sebab tak dapat. Tapi blonde pun okay what.




p/s: Baik aku settle kan kerja aku dari buang masa dengan tikus kekunci ni.



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira